2021-07-15 08:33:20• hírek • Fizetett tartalom

Különleges gyémántékszerekkel vár legújabb üzletében a Roza Oro

A Roza Oro neve közel két évtizede egyet jelent a magas minőségű, modern, mégis időtálló ékszerekkel, melyek az élet bármelyik pillanatát képesek bearanyozni. A cég által megálmodott kiegészítőkkel Szatmárnémeti mellett az ország több nagyvárosában is találkozhatunk, városunk azonban az első, ahol a Roza Oro egy exkluzív, elsősorban gyémántberakású ékszerekkel foglalkozó üzletet nyitott.

Az új üzletnek a szatmári Shopping City ad otthont, melyben egyébként ez már a Roza Oro második butikja. Az új helyiséget eltéveszteni sem lehet, hiszen az üzlet közvetlenül a tetőparkolóba vezető mozgójárda közelében található, a kirakatban pedig már most ott csillognak a páratlan ékszerek.


A butik üvegvitrineiben olyan különleges kiegészítők várják a vásárlókat, melyek a legkorszerűbb technikákkal, magas minőségű nemesfémek felhasználásával készültek, kivételes jellegüket azonban kétségtelenül a gyémántberakásnak köszönhetik. A kínálatban olyan pazar gyűrűk, karkötők, fülbevalók, láncok és medálok kaptak helyet, melyek bármilyen eseményen tökéles, a pillanatot beragyogó ajándékként szolgálhatnak a hozzánk legközelebb állók számára, és nem csak.


A Roza Oro termékkínálatában a gyémántékszereken túl természetesen továbbra is megtalálhatóak az eljegyzési- és karikagyűrűk, melyek már megannyi pár hűségét pecsételték meg, de ha más alkalomra keresne kiegészítőt, akkor is bizalommal keresse az ékszerészet üzleteit, hiszen nyakláncok, karkötők, fülbevalók és gyűrűk széles tárházából válogathat. A palettában a klasszikusnak számító arany- és fehérarany ékszerek mellett az utóbbi években egyre népszerűbbé és divatosabbá vált rózsaaranyból készült kiegészítők is fellelhetők, így mindenki könnyűszerrel megtalálhatja az ízléséhez leginkább illő ékszert.


További információkért keresse fel a Roza Oro weboldalát, a legfrissebb újdonságokért pedig érdemes követni közösségi oldalukat is.








Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: